Welkom

Ik ben Angela, single en via een donor trotse mama van mijn kanjer George Menno.

Aan het vechten voor zijn leven

2 minuten oud

George is op 6 november 2015 geboren na een zwangerschap van 36 weken. Door mijn placenta previa kwam hij 2 weken eerder dan gepland.

Klik hier voor meer informatie over een placenta previa

Helaas bleek al snel dat George blauw werd en moeite had met ademhalen. Diezelfde middag is hij dan ook naar het UMCG overgebracht. ’s Nachts kreeg ik van de cardioloog en kinder intensivist te horen dat mijn kanjer een transpositie van zijn grote vaten heeft. Een heel goed behandelbaar ‘bouwfoutje’ van het hart.

Klik hier voor meer informatie over een transpositie van de grote vaten

 

Transpositie van de Grote Vaten

Maar het kwam niet goed. Door een vreselijke samenloop van omstandigheden ging mijn kanjer dood.

George was een strijder en heeft in zijn korte leventje heel veel mensen geraakt en daarom heb ik op advies van velen het boek ‘Mijn Optimistje – Overleven na de dood‘ precies 1 jaar na zijn overlijden uitgebracht. Het boek neemt mensen mee in de strijd van George en mijn leven daarna. Hoe ga je verder als je kind dood gaat? Wat maak je mee en waar loop je tegen aan?

Lees mee over mijn rauwe rouw, de pijnlijke dingen die mensen in hun onmacht zeggen, de storm in mijn hoofd en de pogingen om George grote broer te maken..
Het boek biedt steun en (h)erkenning voor lotgenoten en geeft buitenstaanders een kijkje in het hoofd van iemand die een vreselijk verlies geleden heeft.

Klik hier voor meer informatie

Lief gehad
Liever gehouden

 

 

 Je kunt je aanmelden voor deze site. Zodra er een nieuw bericht geplaatst wordt ontvang je automatisch een mailtje. Daarnaast kan je ons volgen op: