Weekend 1 – Fertiliteit

BIJ VOLDOENDE INTERESSE WORDT IN OVERLEG EEN DATUM BEPAALD – (afhankelijk van het seizoen kunnen de activiteiten worden aangepast)

Hoe frustrerend is het als je alles ervoor laat om je grootste wens in vervulling te laten komen. Je volgt de adviezen van de artsen op, je bent gestopt met drinken, rookt niet meer en je eet gezond. Toch raak je maar niet zwanger en heb je misschien al meerdere miskramen te verwerken gehad.

Je begint je af te vragen of je misschien meer kunt doen, hoe ‘anderen’ de trajecten ervaren en of je de trajecten wel in het juiste ziekenhuis/kliniek doet.

Daarom organiseer ik het lotgenotenweekend voor maximaal 6 dames. Om ervaringen te delen, om andere invalshoeken te bekijken, om informatie te krijgen van professionals en ook om over je verdriet te praten. Hoe gaat je partner hiermee om, zitten jullie nog op 1 lijn en hoe is dat bij lotgenoten.

Planning

Zaterdag om 10.00u verzamelen in Sneek (als je met de trein komt kan je opgehaald worden uit Heerenveen). Om 10.30u vertrekken we richting de boot en gaan we een heerlijk tochtje maken door Sneek en omgeving. We maken kennis met elkaar, vertellen onze verhalen en genieten tegelijkertijd van het buiten zijn. ’s Avonds gaan we BBQen en sluiten we de dag af met een lekkere wandeling.

Zondag beginnen we de dag met een Yoga sessie in de buitenlucht om vervolgens de trossen weer los te gooien en te genieten van een ander deel van Friesland.

Tussendoor komen er verschillende professionals langs om te vertellen over hun expertise en de toegevoegde waarde over o.a. de volgende onderwerpen:

  1. Massage
  2. Acupunctuur
  3. Supplementen
  4. Belang van bloedonderzoeken

Om 16.00u leggen we weer aan en krijg je ter afsluiting nog een goodie-bag mee.

Kortom, het wordt een mooi, gezellig, misschien een beetje emotioneel maar vooral een leerzaam weekend.

Kosten zijn € 99 all-in (dus ook inclusief ontbijt, lunch, hapjes tussendoor, bbq, drinken en overnachten)

Opgeven kan via mijnoptimistje@gmail.com