Mama’s van een overleden kind

BIJ VOLDOENDE INTERESSE WORDT IN OVERLEG EEN DATUM BEPAALD – (afhankelijk van het seizoen kunnen de activiteiten worden aangepast)

Lieve mama

Jij bent stoer
Jij bent prachtig
Jij bent volledig neergehaald
En toch ben je krachtig

Ik kan alleen maar respect voor jou hebben. Vanochtend ben je opgestaan, doe je wat je doet omdat het moet en tover je een lach op je gezicht omdat het van je verwacht wordt. Ondertussen vraag je je af: ‘hoe zou mijn kleintje nu’, ‘wat als’ en krijg je terloops een opmerking naar je hoofd geslingerd dat je ‘wel verder moet’.

Voor alle mama’s die het mooiste bezit hebben moeten teruggeven organiseer ik een lotgenoten weekend. Een weekend waarin je niet stoer hoeft te zijn, een weekend waarin niks ‘moet’, een weekend waarin je ongeremd over je mooie mannetje of meisje mag praten en een weekend waarin tranen er mogen zijn.

Planning

10.00u verzamelen in Sneek (als je met de trein komt kan je opgehaald worden uit Heerenveen). Om 10.30u vertrekken we richting de boot en gaan we een heerlijk tochtje maken door Sneek en omgeving. We maken kennis met elkaar, vertellen onze verhalen en genieten tegelijkertijd van het buiten zijn. ’s Avonds gaan we BBQen en sluiten we de dag af met een lekkere wandeling.

Zondagochtend beginnen we de dag met een Yoga sessie in de buitenlucht om vervolgens de trossen weer los te gooien en te genieten van een ander deel van Friesland.

Tussendoor gaan we iets moois maken voor je overleden kindje, laten we dat moois ook weer los en is er ruimte voor een 1 op 1 coachingssessie.

Om 16.00u leggen we weer aan en krijg je ter afsluiting nog een goodie-bag mee.

Kortom, het wordt een weekend waarin ruimte is voor alle emoties. We gaan huilen, lachen en misschien wel schreeuwen. Maar we gaan ook de namen noemen, elkaars foto’s bewonderen en praten over je ervaringen.

Kosten zijn € 99 all-in (dus ook inclusief ontbijt, lunch, hapjes tussendoor, bbq, drinken en overnachten).

Opgeven kan via mijnoptimistje@gmail.com