Lotgenoten Weekend

Helaas ben ik ervaringsdeskundige.. Niet alleen op het gebied van het verliezen van je aller grootste bezit maar ook op het gebied van ongewenste (secundaire) kinderloosheid. Daar waar het bij George na de eerste IUI poging raak was, wil het met een broertje of zusje van mijn kanjer maar niet lukken.

Ik heb nu 10 IUI pogingen, 2 miskramen en 2 keer een IVF punctie zonder succesvolle bevruchting gehad. De ritjes naar de kliniek, de inseminatie(s), de puncties, de wachtweken, de teleurstelling(en), het opnieuw opladen, hoop houden.. Ik weet er helaas alles van.

Omdat ik ervaringsdeskundige ben en een enorme drang voel om mensen te helpen ben ik een opleiding tot coach gaan volgen. Hierdoor heb ik ook de handvaten om van toegevoegde waarde te zijn tijdens gesprekken die ik voer.

.. en vanuit die kennis kwam het idee om lotgenoten weekenden te organiseren. Voor (toekomstige) mama’s in traject (iui, ivf, icsi) die misschien ook 1 (of meerdere) miskramen hebben gehad én voor mama’s van een overleden kind (maximaal 6 dames per weekend).

Het eerste weekend voor mama’s van een overleden kind heeft plaatsgevonden in September 2017 en was een groot succes!

Voor meer informatie:

Weekend 1 – (toekomstige) Mama’s in traject

Weekend 2 – Mama’s van een overleden kind

Als er voldoende aanmeldingen zijn dan organiseer ik een nieuw weekend. Mocht je interesse hebben dan kan je dit kenbaar maken via het contactformulier.

Ik hoop je te mogen verwelkomen.

Liefs,
Angela