Lotgenoten Weekend

Helaas ben ik ervaringsdeskundige.. Niet alleen op het gebied van het verliezen van een kind (waar deze hele website over gaat) maar ook op het gebied van ongewenste (secundaire) kinderloosheid. Daar waar het bij George na de eerste IUI poging raak was, wil het met een broertje of zusje van mijn kanjer maar niet lukken.

Ik heb nu 7 IUI pogingen, 2 miskramen en 1 IVF punctie zonder succesvolle bevruchting gehad. De ritjes naar de kliniek, de inseminatie(s), de punctie, de wachtweken, de teleurstelling(en), het opnieuw opladen, hoop houden.. Ik weet er helaas alles van. Tegelijkertijd tikt de klok. Ik heb nog tot december 2017 (dan word ik 43) maar ik weet niet zeker of dat wel zo is want de (vroege) overgang staat al met zijn voet tussen de deur.

Omdat ik ervaringsdeskundige ben en een enorme drang voel om mensen te helpen ben ik een opleiding tot coach gaan volgen. Hierdoor heb ik ook de handvatten om van toegevoegde waarde te zijn tijdens gesprekken die ik voer.

.. en vanuit die kennis kwam het idee om lotgenoten weekenden te organiseren. 1 voor (toekomstige) mama’s in traject (iui, ivf, icsi) en die misschien 1 (of meerdere) miskramen hebben gehad én 1 voor mama’s van een overleden kind (maximaal 6 dames per weekend).

Voor meer informatie:

Weekend 1 – (toekomstige) Mama’s in traject

Weekend 2 – Mama’s van een overleden kind

Ik hoop je te mogen verwelkomen.

Liefs,
Angela